La bellesa i assossec del paisatge afavoreix la realització de passejos per les antigues senderes o fins i tot al llarg de la seva tranquil·la carretera.

  • Naixement Riu Pitarque
    L’inici està indicat en Pitarque, descendint pel poble fins a la seva part posterior on prendrem el camí senyalitzat que surt cap a la dreta. Recorrerem el camí per la marge esquerra del riu Pitarque, passant al costat de l’ermita de la Verge de la Penya. Posteriorment i després d’un encreuament amb la GR-8 on se seguirà recte, passarem al costat d’una petita central elèctrica per a arribar al final del nostre passeig. Es diu naixement a uns brots d’aigua que en la seva major esplendor fa del paratge d’una bellesa singular. Lloc molt freqüentat i per tant per la seva gran bellesa.

 

  • Organos de Montoro
    Sortint de Las Cuevas de Cañart per la carretera que va des de Ejulve a Villarluengo, vam arribar als Organos de Montoro. És un dels paisatges emblemàtics del Parc Cultural del Maestrazgo.

 

  • Buscar bolets
    Els cercadors de bolets estan d’enhorabona, a l’octubre els bolets i rovellons arriben a la seva màxima esplendor. Si és aficionat a aquest art no dubti en visitar-nos en el mes d’octubre i gaudi de la gran quantitat que es donen sense gran esforç per a la seva recol·lecció.
Gracias por compartir!