S’arriba a ella per carrer del mateix nom i aquesta a l’altura del nº 20. (està en paral·lel a l’església en el centre del poble). Cuevas de Cañart ha estat recentment declarat bé d’interès cultural B.I.C.

A l’entrar trobem un distribuïdor, si ens quedem en la mateixa planta hi ha un saló- menjador-cuina amb barra americana i xemeneia, un bany complet, una habitació amb zona escriptori i jocs, altra amb llit doble (150cm) ambdues molt àmplies.

Baixem a la planta del soterrani allí hi ha un bany complet, un traster per a guardar coses i una habitació doble (llit 150) amb un sofà llit supletori de 140 cm ,televisió i zona relax amb taula auxiliar i dues butaques. Tot amb gran amplitud per al seu gaudi.

Pujant novament a un distribuïdor principal, hi ha una escala a planta superior on vam trobar un saló-cuina-menjador amb xemeneia, un bany complet i una habitació doble amb 2 llits de 90 amb la seva taula escriptori; pugem altre nivell amb escala de fusta arribem a la golfa on hi ha una habitació doble amb (llit 150) i una zona de lectura-relax amb taula auxiliar i dues butaques tot integrat en un gran espai per a una total comoditat i gaudi.

Per a plena integració en ambient de pau, naturalesa i relax totes els llits de la casa són de latex natural amb somiers regulables en faig perquè el confort i descans sigui total

Atès que el Temple pot estructurar-se com dues cases independents es pot reservar de forma completa amb capacitat per a 10 persones, o de forma independent amb possibilitat de 6 persones en la casa de baix i 4 en la de dalt. D’aquesta manera podrà triar l’opció que millor s’adapti a les seves necessitats.


 


Gracias por compartir!